Πίσω

ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς

Photo Gallery

Dummy Gallery Home Page

, 24/11/18
ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς

Με μια εκδήλωση για τα ζώα συντροφιάς ξεκινήσε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, η σειρά δράσεων της Νέας Δημοκρατίας «Εκτός Πλαισίου».
 
Με τη σειρά δράσεων «Εκτός Πλαισίου» η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύει μια σειρά θεμάτων σχετικών με το δημόσιο χώρο, τον πολιτισμό, το κοινωνικό κράτος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πρόκειται για σημαντικά ζητήματα, τα οποία δυστυχώς δεν απασχολούν συχνά την επικαιρότητα. Για αυτό το λόγο, με πρωτοβουλία της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας, η Νέα Δημοκρατία προβάλλει τις σχετικές προτάσεις της και κάνει διάλογο ουσίας: με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, με ειδικούς επιστήμονες, με τους ίδιους τους πολίτες.  Στόχος είναι να αναδειχθούν οι καλύτερες διεθνείς πρακτικές και να επιτευχθεί σύνθεση απόψεων, τις οποίες θα αξιοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
 
Η πρώτη εκδήλωση της σειράς δράσεων «Εκτός Πλαισίου» της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΔ έχει τίτλο «ΑναΖΩΟγόνηση: Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς» και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας απήυθυνε σύντομο χαιρετισμό.

 

Δείτε το βίντεο της εδκήλωσης εδώ: https://youtu.be/32Cmb4weRpY

Τοποθεσία κ λοιπές πληροφορίες

Copyright © 2011 idkaramanlis | All rights reserved.

Επικοινωνία

Πειραιώς 62
18346, Μοσχάτο
Τηλ. 2109444303
Fax. 2109444860
e-mail: info[at]idkaramanlis[dot]gr